15 gânduri despre „Abuzul sau distrugerea unei vieți

 1. Imi pare nespus de rau. Sincer nu stiu ce si cum s-ar putea schimba ceva in cazul legislatiei, insa sunt ferm convins ca mentalitatea oamenilor de pe la noi este totalmente subreda, atunci cand vine vorba de asemenea cazuri. Majoritatea, din pacate, inclina spre a eticheta victima ca fiind principalul vinovat. Dupa mine, pedeapsa cuvenita in asemenea cazuri ar fi castrarea. Insa, gandind ca parinte de fete … pedeapsa ar fi mult mai crunta.

  Apreciat de 4 persoane

  1. Mulțumesc pentru gânduri și susținere. De-a lungul anilor m-am gândit de multe ori care ar fi cea mai bună pedeapsă. Încă nu am găsit-o astfel încât să nu fie încălcate drepturile omului. Nu se consideră că ei sunt monștri, nu oameni. Iar victimele devin morți vii…cu încercări disperate de a avea o viață normală.

   Apreciat de 3 persoane

 2. Marea tragedie umana începuta în „Eden”, a ajuns la apogeul ei odata cu moartea si învierea Fiului omului,Hristosul lui Dumnezeu, iar „Declaratia Universala a Drepturilor Omului”,
  (http://legislatie.resurse-pentru-democratie.org/legea/declaratia-universala-a-drepturilor-omului.php)este doar o lege slaba, lipsita de obiectivitate pragmatica reala, o filozofie (aparent superba) însa niciodata aplicata practic, deoarece cei „alesi” de natiunile pamântului sa le aplice, ei însisi le încalca cu tupeu, insensibili la suferintele celor ce i-au plasat în vârful Pi-Ra-Mi-Dei sistemului „omului faradelegii” sustinuti de „Mamona” acest „sarpe vechi” care azi a devenit „…o fiara cu zece coarne si sapte capete; pe coarne avea zece cununi împaratesti si pe capete avea nume de hula.” https://biblia.resursecrestine.ro/apocalipsa/13
  Doar revenirea Fiului omului pe Terra, va opri nedreptatea si injustitia „omului faradelegii”. *EL* va judeca cu dreptatea absoluta vii si mortii pentru toate faradelegile pe care le-au savârsit de la (de)caderea omului din drepturile inalienabile acordate de Dumnezeu Tatal, tuturor oamenilor în dar, prin har, prin Rascumparatorul Sau, Întâiul nascut din Dumnezeu, care Si-a sacrificat viata în trup pentru a învia în duh si Adevar, Absolut, Atemporal, Eliberator de Legile patriarhale vechi, în care „Eva” Femeia a fost ignorata, batjocorita, nedreptatita, violata, sacrificata pe „altarele” placerilor si satisfactiilor vechiului si batrânului „Adam” corupt de poftele firii pamântesti, neînfrânate, care au dus omenirea la aceasta *MARE DECADENTA UNIVERSALA PATRIARHALA* !
  Dumnezeu ne-a oferit Cuvântul Sau, iar cei ce azi Îl înteleg si CRED, pe Cuvânt, nu mai lupta cu morile de vânt, ci se împartasesc mereu din Sfântul Sau Cuvânt, traind etern cu Sufletul zdrobit si suspinând, pâna când DREPTATEA va veni peste pamânt ! 🙂
  Sarbatori binecuvântate de Lumina Divina în sufletele eliberate, spre o Noua Viata cu liniste, bucurie, pace, fericire si dreptate în absoluta eternitate…

  Apreciat de 1 persoană

   1. Dana draga, pentru ca empatizez cu toate femeile lumii, care au suferit abuzuri si continua sa sufera din pricina „omului faradelegii” care s-a împotrivit Legilor lui Dumnezeu, înscrise în ADN înca din legendarul „Eden” când, neascultarea de Cel Ce Este Arhitectul perceptiei Vietii, a cazut din gratiile si harul mostenirii vietii si frumusetii, prin Fiul omului, devenind inteligent ca Dumnezeu si în acelasi context dusmanindu-L si urându-L pe Cel care i-a dat forma, frumusetea, personalitatea, eternitatea, gloria si maretia Lui Însesi, facându-l cu putin mai prejos decât „îngerii” nemuritori.
    „Sarpele din Eden” a inoculat în genomul uman, otrava veninului blestemului sau atemporal facând astfel ca toti oamenii descendenti din Adam & Eva sa poarte în caracterul lor acest „blestem” al neascultarii, însa acest blestem al mortii, a fost abrogat în urma cu doua milenii, prin Fiul omului si Hristosul lui Dumnezeu, care prin moartea si învierea Lui a anulat (abrogat) blestemul Legii cunostintei pacatului, al mortii si Locuintei ei, oferindu-ne în dar, prin har, posibilitatea (re)nasterii din NOU din apa si Duh, astfel facându-ne copii a lui Dumnezeu, nascuti a doua ora din EL devenind NEMURITOI !
    Cei nemetamorfozati de aceasta „nastere din nou” sunt morti vii, entitati, (zombii) inconstienti de faptele lor decadente, fiare salbatige conduse de instinctele primare, limitati la placerile aparente, carnale, materiale, iresponsabili, lipsiti de cele mai elementare sentimente omenesti normale.
    Daca vei cauta si vei gasi un om sfânt, acela va fi în masura sa te elibereze cosmarul si de durerea pricinuita de aceste entitati, (zombii) nefilimi, pedofili, zoofili, violatori, (homo-sapiens) homosexuali care misuna prin lume distrugând si batjocorind frumusetea si puritatea creatiei lui Dumnezeu, necunoscând ca singuri se pierd în destrabalarile lor iar moartea si Locuinta mortilor le este asternutul lor vesnic.
    Fii binecuvântata si eliberata de Adevarata Viata, oferita prin Cuvântul Mângaietorului, Duhul Adevarului, sa-ti mângâie Sufletul tau frumos !

    Apreciază

 3. Dana! Am citit articolul și m-am cutremurat. M-am cutremurat de suferința și traumatismul pe care le-ai suferit, m-am cutremurat de nedreptatea și nepăsarea celor din jur, dar mai ales a celor apropiați. Știu că aveți nevoie de un ajutor specializat. De vindecarea traumele psihice nimeni nu vorbește. Eu cred că și acum ai nevoie de acest ajutor.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Voi vorbi și despre vindecare. Este în curs și abia acum am suportul psihologic de care aveam nevoie. (asta după ce ani întregi am schimbat nenumărați psihoterapeuți. Voi vorbi, chiar dacă voi supăra, despre diferența dintre psihoterapeuții români și nemți – fară să generalizez, ci strict din experiență). Pentru traume minime este neapărat nevoie de ajutor specializat cât mai repede…însă unii specialiști trec prin școală ca Vodă prin lobodă și în psihoterapie este necesar mai mult decât învățarea unor manuale și tehnici. Este nevoie de empatie / compasiune și inteligență emoțională.

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s