Consecințe

Furia urla din toate colțurile. Vibrații haotice inundau întreg organismul, impregnând în acesta haosul. Femeii nu-i păsa şi nu ştia că celulele ei au inteligență şi o memorie, repetând astfel violența fizică şi verbală până ajunse să o facă din inerție.

Cuvintele nu mai erau demult prețioase. Se transformaseră în boabe negre de piper, iar scurgerea anotimpurilor începuse a se derula cu viteză pe un ecran învechit cu purici în alb şi negru.

„Câtă nedreptate!”, strigă din toți rărunchii lovind din nou. „Cu ce am greşit să fac un copil atât de prost?”

Copilul era deja înecat în lacrimi…

Copil flămând de iubire care uitase a se iubi din ziua în care aflase că nu avea nimic frumos în el pentru a putea fi iubit de cei din jurul lui.

Câți oameni nu se lasă pradă furiei?

Câți oameni încep să reflecteze asupra faptelor lor înainte ca toate consecințele acelor fapte să îi lovească cu putere pe ei sau pe alții?

Acest copil a refuzat să repete tiparul, luptându-se cu o armată de demoni interiori ce-i rămase zestre. Dar câți nevinovați cad în capcana comfortului impregnați de frustrările aruncate asupra lor încă din fragedă copilărie? Câți aleg să lupte şi câți aleg să schimbe macazul?

Nu pot exista definiții absolute ale adevărului, dar pentru toate există consecințe.

Pentru rău, ca şi pentru bine, nu există frontiere.

Sursa foto: pixabay

6 gânduri despre „Consecințe

  1. Iubesc din tot sufletul acesti copii, adevarati eroi, luptatori curajosi, ambitiosi, încapatânati, doritori sa devina maturi, sa scchimbe mentalitati, paradigme, concepte si credinte oarbe, implementate în perceptia parintilor, bunicilor si strabunicilor, aceasta mostenire „gri” a fricilor si spaimelor de lumini si umbre, de fenommene ale naturii, de lupte, conflicte, razboaie, maladii si amenintari de tot felul, transmise prin mass-media sau prin telefonul fara fir, cu scopul de a ucide inocenta infantila a micutilor sacrificati de acesti „adulti” computerizati, controlati si manipulati din butoane, prin retelele de socializare, lipsite de valoarile autentice, pragmatice, cogniscibile, ale frumusetilor si bucuriilor atemporale simple, naturale, pline de culoarea imaginativa, bogata, a copilasilor naturali si inocenti, inventatori de povesti, pe cale de disparitie, înlocuiti de clone create în vitro, lipsite de sensibilitatea rational-sentimentala primordiala, creati doar pentru a fi exploatati de „stapânitorul” acestui sistem „Matrix” în care se zbate omenirea de milenii, din ce în ce mai înrobita si exploatata de „ei” !
    O seara si o saptamâna cu liniste, pace si bucurie în Suflet, draga Dana !

    Apreciat de 3 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s