Cu drag, mama!

Eşti minunat, copil iubit!

Te țin în brațe şi timpul se opreşte în loc multiplicând bătăile inimii mele care stă lipită de inimioara ta plină de iubire.

În acest moment unic stau şi-ți ascult vocea blândă şi liniştitoare. Ai puterea de a opri timpul în loc şi de a scoate cele mai adânci şi inocente sentimente de iubire ale firii umane. Ai puterea de a mă face să uit de lucruri care păreau importante, dând contur tuturor năzbâtiilor tale ca fiind cele mai frumoase amintiri.

M-ai învățat să văd un tablou din mâzgâliturile  de pe pereți şi am înțeles că pierd timp încercând să le curăț, când tu de fapt îmi desenezi cu toată dragostea.

M-ai învățat că dulapul de haine arată cel mai bine când toate sunt claie peste grămadă şi că pot găsi hainele şi fiind aruncate. Le scoteai mereu din dulap pentru a mă face să înțeleg că pierd prea mult timp aranjându-le. Timp pe care ai vrut să îl petrec cu tine.

Îmi eşti alături când gătesc şi aranjezi oalele prin toată bucătăria pentru ca mai apoi să le punem împreună înapoi. Ai făcut în aşa fel încât şi la bucătărie să facem lucruri împreună.

M-ai învățat că hainele neîntinse mai pot aştepta puțin, mai ales când îți ridici brațele  pentru a-mi oferi o îmbrățişare caldă.

Mi-ai arătat lucruri pe care nu le vedeam. Lucruri pe care le credeam importante şi care de fapt nu au un prea mare rost.

 Ai avut răbdare şi ai insistat să mă înveți chiar dacă la început nu înțelegeam şi mă supăram.

Dar înainte de toate am învățat să fiu o profitoare. Profitoarea timpului oprit în loc de bătăile inimii tale care încă stă lipită de inima mea.

Şi te țin în brațe atât de mult încât şi îngerii încep să ne zâmbească şi să povestească între ei frumoasa iubire dintre o mamă şi copilul ei.

Vezi? Ai până şi puterea de a scrie poveşti în cer.

Eşti minunat, copilul meu!

Îți mulțumesc că îmi oferi acest moment unic când mă îmbrățişezi şi-ți ascult glasul zglobiu ca fiind cea mai frumoasă melodie. Iar toate acestea privind spre pereții camerei care din alb au devenit cel mai frumos tablou mâzgâlit.

Ai întrecut toți pictorii, dragul meu copil, fiindcă mi-ai şi pictat în suflet iubirea!

Te iubesc!

Cu drag, mama.

 

 

sursa foto: Steve Johnson / Unsplash

5 gânduri despre „Cu drag, mama!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s